Våre spesialister

I de beste hender
Jackson Tok

Jackson Tok

Fertilitetsspesialist

Jackson Tok er utdannet gynekolog med subspesialisering innen ufrivillig kvinnelig- og mannlig infertilitet. Jackson yter behandlinger med den mest oppdaterte og evidens-baserte kunnskapen. Han er empatisk og opptatt av at du som pasient skal bli sett og hørt. Før han startet hos oss som gynekolog-fertilitetsspesialist jobbet Jackson som overlege på Reproduksjonsmedisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus der han var ansvarlig for mannlig infertilitet og dens behandling. Jackson ledet etableringsprosessen av IVF-laboratoriet i klinikken og er nå leder av C-Medical Fertilitet Majorstuen. Jackson har bred erfaring innen infertilitetsbehandling på alle nivåer. Han er også trent ved Centre for Male Reproductive Medicine & Microsurgery ved Weill Cornell Medicine i New York med microdissection-TESE. I tillegg til å være en svært dyktig gynekolog er Jackson leder av fertilitetsteamet med flere dyktige og erfarne fertilitetsleger i teamet.
Mer om meg
Ida Waagsbø Bjørntvedt

Ida Waagsbø Bjørntvedt

Fertilitetsspesialist

Ida Waagsbø Bjørntvedt er spesialist i fødselshelp og kvinnesykdommer. Hun har subspesialisering innen reproduksjonsmedisin (fertilitet) og vulvasykdommer. Ida har tidligere jobbet på IVF-avdelingen på Rikshospitalet sammen med Jackson og har nå blitt en del av IVF-teamet på C-Medical Fertilitet Majorstuen. Hun har også spesiell interesse for hormonforstyrrelse og kvinner som gjennomgår eggstokksvikt (prematur ovariell insuffisiens). Hun er leder for Vulvaforum i Norge. Ida jobber med disse problemstillingene både i det offentlige og hos oss.
Mer om meg
Anette Ekren Grøstad

Anette Ekren Grøstad

IVF-sykepleier

Anette Ekren Grøstad er en av våre IVF-sykepleiere som jobber med assistert befruktning og utfører inseminasjonsbehandling. Anette har vært utdannet sykepleier siden 2002. Hun har i den tiden opparbeidet seg bred erfaring og de siste 6 årene har hun jobbet med assistert befruktning som IVF-sykepleier ved Oslo Universitetssykehus. Anette er opptatt av og engasjert i kvinnehelse. Hun har også vært stedfortreder for seksjonsleder for sykepleiere på OUS. Anette er meget dyktig kommunikator med pasienter og kolleger. Fra 2021 har hun som en av to første sykepleiere i Norge utført inseminasjonsbehandling med gode resultater. Anette er styremedlem i Norsk forening for assistert befruktning ( NOFAB ).
Mer om meg
Line Fusdahl Hulleberg

Line Fusdahl Hulleberg

IVF-sykepleier

Line Fusdahl Hulleberg er en av våre IVF-sykepleiere som jobber med assistert befruktning og utfører inseminasjonsbehandling. Line var ferdig utdannet sykepleier i 2008. Hun har bred erfaring og har jobbet ved Oslo Universitetssykehus hele sin karriere. De siste årene med assistert befruktning som IVF-sykepleier ved Oslo Universitetssykehus. Fra 2021 har hun som en av to første sykepleiere i Norge, hatt gleden av å utføre inseminasjonsbehandling. I tillegg har hun god erfaring med rekruttering og oppfølging av sæddonorer. Line er meget serviceinnstilt og yter sitt beste for pasientene.
Mer om meg
Anamika Choudhury

Anamika Choudhury

Embryolog

Anamika Choudhury er klinisk embryolog og lab-direktør på C-Medical Fertilitet Majorstuen. Hun har hatt en karriere som en forkjemper innenfor fertilitet og som embryolog etter å ha fullført sin mastergrad innen «prenatal genetics and fetal medicine» hos University college London I 2013. Etter å ha arbeidet i flere land som Japan, Kuwait og til slutt Norge er hun meget godt egnet til å gi pasientene en personlig behandlingsplan som imøtekommer deres behov. Anamika er en del av flere vitenskapelige miljøer som ESHRE og liker alle aspektene ved infertilitetsbehandlinger slik at hun kan gi faglig oppdaterte behandlinger.
Mer om meg

Sonu Lukose

Embryolog

Sonu Lukose er en senior klinisk embryolog som er sertifisert av ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). Med lang erfaring fra India og Sør Amerika har Sonu jobbet som embryolog i snart 10 år hvor han har utviklet ferdigheter for avanserte behandlinger innen assistert befruktning, som for eksempel laser-assistert biopsitaking av embryo. Han har også erfaring som lab-manager fra tidligere arbeidssteder.
Mer om meg
Madeleine Engen

Madeleine Engen

Spesialist i gynekologi

Madeleine er spesialist i gynekologi med særlig interesse og kompetanse innen urogynekologi (urinlekkasje og vaginale fremfall). Ved siden av å utføre diverse vaginal kirurgi på C-Medical har dr Engen urogynekologisk poliklinikk der hun samarbeider med urolog, uroterapeut og fysioterapeut med bekkenbunn kompetanse. Dr. Engen er også leder for gynekologi og IVF hos C-Medical Fertilitet.
Mer om meg
Nina Østby Sæther

Nina Østby Sæther

Psykologspesialist

Nina er en erfaren psykologspesialist med bred erfaring blant annet fra DPS, familievernkontor og BUB. Nina har i flere år vært leder for et sped- og småbarnsteam ved BUP, med spesielt fokus på sårbare gravide, fødende og barselkvinner, samt være engasjert som seniorrådgiver ved sped- og småbarnsseksjonen ved RBUP.
Mer om meg
Linn Myrtveit Stensrud

Linn Myrtveit Stensrud

Psykolog

Linn Myrtveit Stensrud er utdannet psykolog fra Universistetet i Oslo. Hun har undervist på UiO på bachelor- og profesjonsstudiet i psykologi. Hun tar for tiden en doktorgrad på vulvodyni, med fokus på hvordan det påvirker parforhold og behandles i helsevesenet. Linn har holdt en rekke foredrag om temaet, samt deltatt i flere podkaster.
Mer om meg

Anita Paulsen

Sexolog

Anita Paulsen er utdannet sykepleier med mastergrad i klinisk helsevitenskap. Hun jobber nå med sin doktorgrad. Hun har erfaring med vulvalidelser og sexologisk rådgivning siden 2008.
Mer om meg
Mona Valstad Elsness

Mona Valstad Elsness

Fysioterapeut og osteopat

Mona Valstad Elsness er utdannet fysioterapeut og osteopat, med særlig kompetanse innen bekkenbunn. Hun har erfaring som personlig trener og coach for trening i svangerskap og etter fødsel. Mona er også yogalærer.
Mer om meg

Fertilitet-teamet