Om C-Medical
Fertilitet

Dette er oss

C-Medical Fertilitet er et resultat av et sterkt ønske om å tilby en komplett fertilitetsbehandling som jobber med hele mennesket. Infertilitet kan oppleves ulikt og det kan være mange årsaker til hvorfor man ikke lykkes med å bli gravid. Våre eksperter på fertilitet jobber i tett samarbeid med kompetansesenteret for kvinnehelse for å sikre at vi oppdager eventuelle utfordringer før vi setter i gang behandling. 

For å sikre at du får en så komplett og målrettet behandling som mulig har vi noen av landets fremste fertilitetsleger og sykepleiere på laget. Ved behov jobber vi i team med våre psykologer, sexologer, urologer og gynekologer som alle jobber i tverrfaglige team for å sikre at du er ivaretatt gjennom hele behandlingsperioden.

Av og til kan kirurgi bli nødvendig for å optimalisere fertilitetsbehandlingen. C-Medical Fertilitet er den første private klinikken i Norge som også har en egen operasjonsavdeling. Dette gir mindre stress og en trygghet om at dere bare trenger å forholde dere til én klinikk.

Våre ansatte har lang erfaring fra både offentlig og privat sektor, og med utredning og behandling av både par og single kvinner som ønsker seg barn. Alle som jobber hos oss er håndplukket for at du skal føle deg trygg på at du får den oppfølgingen du trenger i en slik prosess.

For å dekke alle behov tilbyr vi inseminering og prøverørsbehandling (IVF) med egen sperm eller donorsperm. Vi tilbyr også eggdonasjon fra donor eller partner.

Vi ønsker deg varmt velkommen. Vårt fremste mål er å hjelpe deg med å oppnå drømmen om et barn! Vi tar i mot pasienter fra hele landet og har ingen ventetid.

C-Medical er en av Skandinavias ledende tilbydere av spesialisthelsetjenester. Vi tilbyr korte ventetider til noen av de beste spesialistene innen blant annet gynekologi, fertilitet, urologi og ortopedi.

Fra første kontakt til utsjekk er vårt mål at du skal få den beste behandlingen og oppfølgningen. Dette har ført til bedre pasientopplevelser og medisinske resultater i verdensklasse innen blant annet robotkirurgi.

På våre klinikker og sykehus tilbyr vi konsultasjoner, dagkirurgi og større operasjoner som krever overnatting. Våre klinikker i Norge og Sverige har noen av de beste og mest erfarne spesialistene. Målet vårt er å være førstevalget innen spesialistbehandling i Skandinavia.

Vi mener helse er et håndverk. Et håndverk som krever empati, omsorg og en indre driv om å holde seg oppdatert på de nyeste behandlingsmetodene og teknikkene på feltet. Når du er i våre hender kan du være trygg på at vi har den kompetansen som er nødvendig.

Om C-Medical Fertilitet

Hos oss på C-Medical Fertilitet vil du møte omsorgsfulle og engasjerte fertilitetsleger og fertilitetssykepleiere med høy kompetanse og lang erfaring. Vi er stolte av å være den første fertilitetsklinikken i Norge som har samlet behandling av både kvinnelig og mannlig infertilitet under ett tak. Hos oss får du hjelp med blant annet: 

 • Utredning av mannlig infertilitet utført av urolog
 • Fokus på tverrfaglig samarbeid for å hjelpe begge parter
 • Mulighet for gynekologiske operasjoner der det er behov i et behandlingsløp
 • Et bredt spekter av tjenester både før, under og etter graviditet

 

C-Medical Fertilitet er en del av Kompetansesenteret for kvinnehelse og tilbyr blant annet tjenester innen: 

 • Hormonstimulering for eggløsning
 • Sæddonor og eggdonor
 • Inseminasjon både med partners sæd eller donorsæd
 • In vitro-fertilisering (IVF)
 • Intracytoplasmic Sperm Injections (ICSI)
 • PESA, TESA og mikro-TESA ved funn av manglende sædceller i ejakulat
 • Nedfrysning av eggceller uten medisinsk indikasjon (social freezing)

Vi er håndplukkede gynekologer som jobber med det vi kan aller best for å øke dine sjanser for å oppnå «livets største mirakel». Vi har et genuint ønske om å gjøre din reise hos oss så trygg og forutsigbar som overhodet mulig, med mål om de beste resultater! Våre fertilitetsleger og sykepleiere har lang erfaring fra universitetssykehus.

C-Medical tilbyr Norges mest komplette fertilitetstilbud ved å være Norges første klinikk der dere som par og single kan få utredning og behandling på ett og samme sted. I teamet har vi gynekologer som er spesialister på kvinnesykdommer knyttet til infertilitet, som for eksempel PCOS og endometriose. Vi er Norges første private fertilitetsklinikk der du kan få gjennomført kirurgiske inngrep som kan øke sjansene for å bli gravid (som for eksempel fjerne polypp i livmoren, fjerne endometriose eller blokke opp livmorhalskanalen). Vi jobber også tett med urologer ved mannlig infertilitet! 

For å sørge for at din/deres reise blir så trygg som overhodet mulig, har vi et tverrfaglig team som hjelper deg ved behov: Psykolog som kan veilede deg og partner igjennom en utfordrende tid, ernæringsfysiolog som lager kostholdsplan. Vår sexolog kan være god å prate med hvis samlivet har fått seg en påkjenning i prosessen. Når du blir gravid, tilbyr vi NIPT-test og vår fostermedisiner følger deg gjerne igjennom hele svangerskapet. Skulle du få bekkenplager har vi osteopat og fysioterapeut med bekkenbunnkompetanse. Videre håper vi selvfølgelig å se deg til en komplett 6-ukerskontroll etter fødsel!

Vi er alltid her for deg. Hele veien.

Assistert befruktning og IVF

Behandlingen for deg som trenger litt ekstra starthjelp for å oppnå drømmen om barn

Gynekologi

Alle tjenester innen gynekologi samlet på Kompetansesenteret for kvinnehelse

Donorbehandling

Det finnes mennesker som vil hjelpe deg med å oppfylle drømmen om barn!

Vår ekspertise

Våre eksperter er klare for å hjelpe deg med å oppfylle drømmen om en familie. Med et skreddersydd behandlingsløp tilpasset deg og din situasjon tør vi å påstå at drømmen er nærmere enn noen gang. 

I de beste hender

Møt noen av våre spesialister
Jackson Tok

Jackson Tok

Fertilitetsspesialist

Jackson Tok er utdannet gynekolog med subspesialisering innen ufrivillig kvinnelig- og mannlig infertilitet. Jackson yter behandlinger med den mest oppdaterte og evidens-baserte kunnskapen. Han er empatisk og opptatt av at du som pasient skal bli sett og hørt. Før han startet hos oss som gynekolog-fertilitetsspesialist jobbet Jackson som overlege på Reproduksjonsmedisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus der han var ansvarlig for mannlig infertilitet og dens behandling. Jackson ledet etableringsprosessen av IVF-laboratoriet i klinikken og er nå leder av C-Medical Fertilitet Majorstuen. Jackson har bred erfaring innen infertilitetsbehandling på alle nivåer. Han er også trent ved Centre for Male Reproductive Medicine & Microsurgery ved Weill Cornell Medicine i New York med microdissection-TESE. I tillegg til å være en svært dyktig gynekolog er Jackson leder av fertilitetsteamet med flere dyktige og erfarne fertilitetsleger i teamet.
Mer om meg
Ida Waagsbø Bjørntvedt

Ida Waagsbø Bjørntvedt

Fertilitetsspesialist

Ida Waagsbø Bjørntvedt er spesialist i fødselshelp og kvinnesykdommer. Hun har subspesialisering innen reproduksjonsmedisin (fertilitet) og vulvasykdommer. Ida har tidligere jobbet på IVF-avdelingen på Rikshospitalet sammen med Jackson og har nå blitt en del av IVF-teamet på C-Medical Fertilitet Majorstuen. Hun har også spesiell interesse for hormonforstyrrelse og kvinner som gjennomgår eggstokksvikt (prematur ovariell insuffisiens). Hun er leder for Vulvaforum i Norge. Ida jobber med disse problemstillingene både i det offentlige og hos oss.
Mer om meg
Anette Ekren Grøstad

Anette Ekren Grøstad

IVF-sykepleier

Anette Ekren Grøstad er en av våre IVF-sykepleiere som jobber med assistert befruktning og utfører inseminasjonsbehandling. Anette har vært utdannet sykepleier siden 2002. Hun har i den tiden opparbeidet seg bred erfaring og de siste 6 årene har hun jobbet med assistert befruktning som IVF-sykepleier ved Oslo Universitetssykehus. Anette er opptatt av og engasjert i kvinnehelse. Hun har også vært stedfortreder for seksjonsleder for sykepleiere på OUS. Anette er meget dyktig kommunikator med pasienter og kolleger. Fra 2021 har hun som en av to første sykepleiere i Norge utført inseminasjonsbehandling med gode resultater. Anette er styremedlem i Norsk forening for assistert befruktning ( NOFAB ).
Mer om meg

Hvor det hele starter

Tenk at alt starter med to celler som er så små at de kun kan sees igjennom et mikroskop. Alt har en start, og ditt eventyr starter her hos oss. 

Kvalitetssikring i laboratorium

Vårt laboratorium er toppmoderne med alle muligheter for å lykkes.

Resultater

Våre behandlere kan vise til gode resultater fra både offentlig og privat praksis. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Assistert befruktning

Åpningstider for IVF-klinikken

Dette gjelder uke: 28 - 30

Sommeråpent for både enkel og utvidet sædanalyse hver tirsdag og torsdag.

Vi vil kunne gjennomføre inseminasjonsbehandling, med donorsperm eller partners sperm.

Det er fertilitetslege til stede gjennom hele sommeren og vi vil kunne utrede pasienter til behandling. For IVF pasienter er vi tilgjengelig på telefon mellom klokken 13:30 til 15:00, og e-post for oppfølging.

Behandlingsfrister før sommeren:
Siste mens før oppstart: FET/fryseforsøk:
20. juni.

Siste dato for oppstart hormonsprøyter ifm. egguttak (dersom du allerede har en avtale med oss): 
Antagonist: 22. juni
Agonist: 21. Juni

Siste egguttak: 3. juli
Siste ET/tilbakesetting: 8. juli