Kontakt oss

C-Medical Fertilitet - Norges ledende innen fertilitet og gynekologi
Ring oss
Snakk med en spesialist i dag.
Skriv til oss
Send oss en e-post med det du lurer på.
Bestill time
Bestill time hos oss i vårt bookingsystem

Her finner du vår klinikk

Majorstuen, Oslo

Besøksadresse
Postadresse
Sørkedalsveien 10B, 0369 Oslo

I de beste hender

Møt noen av våre spesialister
Jackson Tok

Jackson Tok

Fertilitetsspesialist

Jackson Tok er utdannet gynekolog med subspesialisering innen ufrivillig kvinnelig- og mannlig infertilitet. Jackson yter behandlinger med den mest oppdaterte og evidens-baserte kunnskapen. Han er empatisk og opptatt av at du som pasient skal bli sett og hørt. Før han startet hos oss som gynekolog-fertilitetsspesialist jobbet Jackson som overlege på Reproduksjonsmedisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus der han var ansvarlig for mannlig infertilitet og dens behandling. Jackson ledet etableringsprosessen av IVF-laboratoriet i klinikken og er nå leder av C-Medical Fertilitet Majorstuen. Jackson har bred erfaring innen infertilitetsbehandling på alle nivåer. Han er også trent ved Centre for Male Reproductive Medicine & Microsurgery ved Weill Cornell Medicine i New York med microdissection-TESE. I tillegg til å være en svært dyktig gynekolog er Jackson leder av fertilitetsteamet med flere dyktige og erfarne fertilitetsleger i teamet.
Mer om meg
Ida Waagsbø Bjørntvedt

Ida Waagsbø Bjørntvedt

Fertilitetsspesialist

Ida Waagsbø Bjørntvedt er spesialist i fødselshelp og kvinnesykdommer. Hun har subspesialisering innen reproduksjonsmedisin (fertilitet) og vulvasykdommer. Ida har tidligere jobbet på IVF-avdelingen på Rikshospitalet sammen med Jackson og har nå blitt en del av IVF-teamet på C-Medical Fertilitet Majorstuen. Hun har også spesiell interesse for hormonforstyrrelse og kvinner som gjennomgår eggstokksvikt (prematur ovariell insuffisiens). Hun er leder for Vulvaforum i Norge. Ida jobber med disse problemstillingene både i det offentlige og hos oss.
Mer om meg
Anette Ekren Grøstad

Anette Ekren Grøstad

IVF-sykepleier

Anette Ekren Grøstad er en av våre IVF-sykepleiere som jobber med assistert befruktning og utfører inseminasjonsbehandling. Anette har vært utdannet sykepleier siden 2002. Hun har i den tiden opparbeidet seg bred erfaring og de siste 6 årene har hun jobbet med assistert befruktning som IVF-sykepleier ved Oslo Universitetssykehus. Anette er opptatt av og engasjert i kvinnehelse. Hun har også vært stedfortreder for seksjonsleder for sykepleiere på OUS. Anette er meget dyktig kommunikator med pasienter og kolleger. Fra 2021 har hun som en av to første sykepleiere i Norge utført inseminasjonsbehandling med gode resultater. Anette er styremedlem i Norsk forening for assistert befruktning ( NOFAB ).
Mer om meg

C-Medical Fertilitet er en del av Kompetansesenter for kvinnhelse

Kompetansesenteret dekker alle kvinnesykdommer – fra utredning, behandling og oppfølging i etterkant. Vi tilbyr NIPT-test med tidlig ultralyd og oppfølging i hele svangerskapet. 

Våre gynekologer er eksperter innenfor sitt område og jobber med den kvinnesykdommen de kjenner best. 

Informasjon om senteret

Vulvaklinikken er en egen klinikk under kompetansesenteret for kvinnehelse som fokuserer på sykdommer og plager i vulva, det vil si ytre del av kvinnelig underliv. Vårt ekspertteam består av gynekolog og hudlege med særlig kompetanse på vulva, sexolog, bekkenbunnfysioterapeut og psykolog med særlig kompetanse innen smertetilstander. Sykdommene kan være varierte og komplekse, men deles i hovedsak inn i tre hovedgrupper som omfatter vulvodynier (smertetilstander), infeksjoner og ulike hudsykdommer.

Dersom du ønsker å lese mer om vår Vulvaklinikk kan du klikke her: C-Medical Vulvaklinikk

Vi tilbyr behandling av
Informasjon om senteret
Vi tilbyr

Endometriose og adenomyose er sykdommer som kan forårsake voldsomme smerter og store plager. Som en del av kompetansesenteret for kvinnehelse har vi egne eksperter som har førstehåndskunnskap om de to tilstandene. Ved behov jobber ekspertene i tverrfaglig team med bekkenbunnspesialist, smertelege, sexolog, psykolog eller ernæringsfysiolog. Du får skreddersydd behandling tilpasset deg.

Dersom du ønsker å lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg kan du klikke deg inn her: C-Medical Poliklinikk for endometriose og adenomyose

Informasjon om senteret

Urogynekologi innebærer utredning og behandling av skader i skjeden og bekkenbunn som kan føre til urinlekkasje eller vaginale fremfall. Barnefødsler, tungt fysisk arbeid eller alder i seg selv kan føre til at veggene i skjeden får et svakere feste og buler inn i skjeden og livmortappen. Noen ganger kan hele livmoren også synke ned. Hos oss jobber gynekolog med særlig kompetanse innen urogynekologi sammen med urolog, bekkenbunn fysioterapeut og uroterapeut. Alle behandling blir skreddersydd til deg. 

Les mer om vårt tilbud innen urogynekologi her: C-Medical Urogynekologisk poliklinikk

Vi tilbyr
Informasjon om senteret

Poliklinikk for hormonforstyrrelser har eksperter innen gynekologisk endokrinologi som PCOS, overgangsalder og overvekt. 

Ønsker du å lese mer om poliklinikk for hormonforstyrrelser kan du klikke deg inn her: C-Medical Poliklinikk for hormonforstyrrelser

Vi tilbyr behandling for
Informasjon om senteret

På svangerskapsklinikken tilbyr vi den tryggeste oppfølging både før, under og etter
graviditet.

Vi tilbyr
Informasjon om senteret

På svangerskapsklinikken tilbyr vi den tryggeste oppfølging både før, under og etter
graviditet.

Vi tilbyr

Bestill time

Assistert befruktning

Åpningstider for IVF-klinikken

Dette gjelder uke: 28 - 30

Sommeråpent for både enkel og utvidet sædanalyse hver tirsdag og torsdag.

Vi vil kunne gjennomføre inseminasjonsbehandling, med donorsperm eller partners sperm.

Det er fertilitetslege til stede gjennom hele sommeren og vi vil kunne utrede pasienter til behandling. For IVF pasienter er vi tilgjengelig på telefon mellom klokken 13:30 til 15:00, og e-post for oppfølging.

Behandlingsfrister før sommeren:
Siste mens før oppstart: FET/fryseforsøk:
20. juni.

Siste dato for oppstart hormonsprøyter ifm. egguttak (dersom du allerede har en avtale med oss): 
Antagonist: 22. juni
Agonist: 21. Juni

Siste egguttak: 3. juli
Siste ET/tilbakesetting: 8. juli